Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bunların üniversitede işi ne?

16 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı İstanbul Üniversitesi önünde açıklama yapmak isteyen bir grup öğrenciye, karşıt görüşlü maskeli bir grup taş ve sopalarla saldırdı.Çıkan olaylar polisin biber gazlı müdahalesinin ardından yatıştı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci Dicle Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili olarak üniversite ana kapısı önünde basın açıklaması yapmak istedi. Basın açıklaması nedeniyle çevik kuvvet polisleri üniversite çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Basın açıklaması yapmaya hazırlanan öğrencilere, yüzleri maskeli bir grup taş ve sopalarla saldırdı.

Açıklama için toplanan öğrencilerin de karşılık vermesi üzerine ortalık karıştı. Yüzleri maskeli grup, öğrencileri taş ve sopalarla kovaladı. Göstericiler ellerindeki taşları zaman zaman polise de fırlattı. Çıkan olaylara çevik kuvvet polisleri biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sırasında gazdan etkilenen bazı öğrenciler üniversiteye kaçtı.

Polisin müdahalesinin ardından her iki grup da dağıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı