Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bayraktar 'Avuçlarını yalayacaklar'

21 Mart 2013 Perşembe günü yayınlandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Türkiye'nin yaklaşık 76 milyon insanının hasretle ve hararetle beklediği bir barış ve kardeşlik süreci var. Bu süreci sabote etmek isteyenler bana göre avucunu yalayacak'' dedi.

Bayraktar, Londra Finans Merkezi heyetini kabulünün ardından gazetecilerin AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılarla ilgili sorusunu yanıtladı.

Türkiye'de çok ciddi manada barış ve kardeşlik, açılım süreci yaşandığını belirten Bayraktar, ''Bu süreci sabote etmek isteyenler olabilir, olacaktır diye bu şekilde ikazlarımız ve uyarılarımız oldu. Bunları görüşüyorduk'' diye konuştu.

Türkiye'nin çok iyi bir yolda olduğuna işaret eden Bayraktar, ''Gerçekten Türkiye'nin yaklaşık 76 milyon insanının hasretle ve hararetle beklediği bir barış ve kardeşlik süreci var. Bu süreci sabote etmek isteyenler bana göre avucunu yalayacak. Türkiye, halkımızın büyük desteğiyle yoluna devam ediyor'' dedi.

Muhabir: Esra Altınmakas-Duygu Can

Yayıncı: Eda Ay


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı