Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Akaydın Baykal'la ipleri kopardı

22 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın eski genel başkan Deniz Baykal'ı hedef alan açıklamalarını doğru bulmadığını söyledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın 'ın CHP milletvekilleri, CHP 'li ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyelerini hedef alan açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına canlı yayın konuğu olan Kılıçdaroğlu, Mustafa Akaydın'ın açıklamalarına yanıt verdi.

OLAYLARI DİNLEYECEĞİZ
Akaydın'ın CHP'nin belediye içinde kadrolaştığı yönünde açıklamalarına cevap veren Kılıçdaroğlu ' Kadrolaşma 'Onu bilemiyorum. Belediyelerle parti olarak onların içişlerine girmeyi hiç düşünmedik. Çünkü onlar bir siyasi partiye değil bir beldeye hizmet ediyorlar. Varsa bir eleştiri arkadaşlarımızı oraya göndereceğiz. Bunu kamuoyu önünde tartışmak istemiyoruz. Daha sessiz daha sakin halletmek istiyoruz. Oradaki olayları dinleyeceğiz. ' dedi.

ÇIPLATIRIMIN ANLAMINI BİLEMEDİM
Akaydın'ın parti içinde gündem yaratan 'Çıplatırım ' sözleriyle neyi kast ettiğini anlamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu ' Çıplatmanın anlamını bende bilmiyorum. Belki yerel bir deyimdir. Öyle bir eleştiriyi yapmak doğru değil. ' dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ AĞUSTOS'TA!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresini 7 yıl olarak belirleyen yasanın Anayasa Mahkemesi'nde iptal edilebileceğini kaydeden Kılıçdaroğlu, AK Parti'yi zor bir sürecin beklediğini ileri sürdü. Kılıçdaroğlu, önerecekleri cumhurbaşkanı adayının seçimi kazanacağını öne sürdü.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı