Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kadir İnanır taburcu oluyor

10 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Sezen Aksu, Özel Memorial Hastanesi’nde akciğer ameliyatı olan ve yarın taburcu edilmesi beklenen ünlü aktör Kadir İnanır’ı ziyaret etti.

Aksu, Kadir İnanır 'ın zayıflamasının onu daha yakışıklı hale getirdiğini söyledi.

Sevenleri ve arkadaşları, akciğer ameliyatı olan Kadir İnanır 'ı bulunduğu hastanede yalnız bırakmıyor. Bugün de 35 yıllık arkadaşı olan ünlü sanatçı Sezen Aksu, İnanır 'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret çıkışı aktörün duruma ilişkin soruları cevaplayan Aksu, “Şükürler olsun durumu çok iyi. Biraz zayıflamış ve eskisinden daha yakışıklı olmuş.” dedi.

İnanır 'ın dirayetli bir insan olduğunu ve hastalığın üstesinden geleceğine inandığını ifade eden Aksu, “İçerde biraz sohbet ettik. Ameliyatla ilgili konuştuk. Onu sağlıklı bir şekilde ayakta görünce heyecanlandım. Çok şükür Allah onu bize bağışladı.” şeklinde konuştu.

Aksu daha sonra aracına binerek hastaneden ayrıldı.



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı