Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Aşırı hız yine kazaya neden oldu

29 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle savrulan otomobilin kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza; Çankaya, Atatürk Bulvarı, Adliye Sarayı önünde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre göre, Ulus'tan Kızılay istikametine gitmekte olan Atilla T. idaresindeki 06 BLS 28 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak savrulmaya başladı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çıkan otomobil, burada yürüyen yayalara çarptı. Otomobil daha sonra ağaca ve beton duvara çarparak durabildi. Yayalar, çarpmanın etkisiyle yol kenarına savruldu. Kazada, sürücü Atilla T. arkadaşı Yeliz C. ve kaldırımda yürüyen Ünal D. Alparslan B. Özge B ile ismi öğrenilemeyen bir yaya yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis, ikinci bir kaza ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri alırken; sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların, kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadığı görüldü.

Öte yandan polis ve sağlık ekipleri, uzun süre çevrede yaralı olup olmadığını araştırdı.

Kazada çarpmanın şiddetiyle, araçta büyük çapta hasar meydana gelirken; kaldırım üzerindeki beton duvarın da yıkıldığı görüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı