Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sırbistan'da seçim heyecanı

7 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Sırbistan’da bu sabah başlayan ve 8 bin seçim merkezinde gerçekleştirilen seçimlerde oy verme işlemi sona erdi.

Devlet Seçim Komitesi, seçimlere katılım oranının saat 18.00 itibariyle yüzde 48.24 olduğunu bildirdi.Sırbistan'da halk bugün cumhurbaşkanlığı, parlamento ve yerel yöneticilerin belirleneceği seçimlerde sandık başına gitti. 13 saat süren ve yerel saat ile 20.00’da sona eren seçimlerin resmi olmayan sonuçlarının saat 22.00’da açıklanması bekleniyor.
Sırbistan seçimleri için Kosova’da da 90 seçim merkezinin kuruldu. Yetkililer bu ülkedeki sandıkların Sırbistan’ın Vranje ve Raska şehirlerinde sayılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı, parlamento ve yerel seçimlerin bir arada yapıldığı ülkede seçimler nisan ayında eski Cumhurbaşkanı Boris Tadiç'in görevinden istifa etmesiyle bir yıl erkene alınmıştı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı