Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Emekli polis dehşet saçtı

4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul’un Maltepe ilçesinde emekli bir polisin, sevgilisi olduğu öne sürülen bir kadın ile 4 yaşındaki bir çocuğu, beylik tabancası ile rehin aldığı bildirildi.

Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre olay, Fındıklı Mahallesi Göksu Sokak üzerindeki dört katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre emekli polis Murat Ç., gece saat 22.30 sıralarında sevgilisi olduğu iddia edilen Ayşe T. ile Yiğit adlı 4 yaşındaki bir çocuğu beylik tabancası ile rehin aldı. Apartman sakinleri, daireden çıkan gürültü üzerine durumu polis ihbar hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Rehine olayının gerçekleştiği daireye girmekte güçlük çeken polis, bu kez olay yerine özel harekat polisleri istendi. Özel timler, merdiven dayadıkları balkondan daireye sızarak elinde silah bulunan emekli meslektaşları Murat Ç.’yi ikna etmek için yoğun çaba sarfetti.

İkna çalışmaları sırasında Ç. Önce adının “Yiğit” olduğu öğrenilen 4 yaşındaki çocuğu serbest bıraktı. Yaklaşık 3 saat süren rehine krizi, Murat Ç.’nin ikna edilmesi ile gece saat 01.30 sıralarında sona erdi. Ç., polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Amirliği’ne götürülürken, sevgilisi olduğu iddia edilen emekli polis tarafından rehin alınan Ayşe T. ise aldığı darbeler nedeniyle hastaneye kaldırıldı. T., ambulans ile Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, kollarında ve yüzünden darbe aldığı gözlendi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı