Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

O müdür görevden alındı

26 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri yapan yüzleri maskeli bir grubun, 2 polisin bulunduğu sivil araca saldırdığı, polislerin havaya ateş açarak olay yerinden uzaklaştıkları belirtildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün gece saat 22.45 sularında izinli iki polis memuru sivil araçlarıyla Emniyet Müdürlüğü Halı Sahası’na giderken, yüzleri maskeli bir grubun molotof bombalı ve taşlı saldırısına uğradı. Polis memurlarının bulunduğu aracın, gruptakiler tarafından yakılmak ve görevlilerin de linç edilmek istendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Polis memurları bu durumdan kurtulabilmek için havaya ateş açmak suretiyle olay yerinden şahsi araçlarıyla uzaklaşmışlardır. Olaydan bir süre sonra çeşitli yerlerinden yaralanmış 4 vatandaşımız, Cizre Devlet Hastanesi'ne intikal etmiş ve tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili çok yönlü idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Savcılık talimatı ile iki polis memuru gözaltına alınmış, tahkikat jandarma tarafından yürütülmektedir.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı