Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Oyuncak izdihamı

23 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Kütahya'da bir cami derneğinin Kutlu Hoğum Haftası sebebiyle çocuklara dağıttığı oyuncaklardan büyükler de almak isteyince, izdiham yaşandı.

İzdihama cami imamının tepkisi sert oldu.

Ali Paşa Camii Derneği Kutlu Doğum Haftası nedeniyle farklı bir sevinci yaşatmak için çocukları, cami önüne davet etti. Cami önünde çocuklara oyuncak dağıtan görevliler, büyüklerin de oyuncak almak istemesiyle zor anlar yaşandı. Yaşanan izdihamda bazı çocuklar ezilme tehlikesi geçirirken, görevliler vatandaşları uyararak, oyuncakların sadece çocuklara dağıtılacağını duyurdu. Ancak buna rağmen oyuncak almak isteyen vatandaşlar ısrarlarını sürdürünce, görevliler dağıtıma ara verdi. Bu sırada bir öğrenci ile bir vatandaş arasında oyuncak kapmaca yüzünden arbede yaşandı. Görevliler daha sonra caminin giriş kapısına önünden dağıtıma devam etti. Bu sırada bazı çocukların velileri camiye ayakkabı ile girince gergin anlar yaşandı. Ali Paşa Camii İmam Hatibi Şükrü Uymaz, izdihama yolaçan ve ayakkabıları ile camiye girenlere, "Yazıklar olsun, hiç mi oyuncak görmediniz? Sizlerin yaptığınız ayıp. Böyle insanlık mı olur?" diyerek tepki gösterdi.

Bebek ve araba gibi yaklaşık bin oyuncak, daha sonra rast gele çocuk ve velilerin üzerlerine atılarak tamamlandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı