Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakan, Dilek'i ziyaret etti

18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın para yardımını reddeden kanser hastası Dilek Özçelik, ilaçlarından birini ücretsiz alabilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın para yardımını reddeden kanser hastası Dilek Özçelik, ilaçlarından birini ücretsiz alabilmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Özçelik, kendisini ziyaret eden Sağlık Bakanı'nın “Artık endişelenme ve moralini yüksek tut” dediğini aktardı.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören lenf kanseri hastası Dilek Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 'ın kendisine verdiği parayı iade etmesinin ardından yaşadıklarının kendisini şaşırttığını söyledi.

İhtiyacı olan ilaçlardan birini eczanelerden ücretsiz alabileceğini öğrendiğini dile getiren Özçelik, 'Bu haber beni çok ama çok mutlu etti. Sadece kendim için değil, birçok insan için bir şey yapmış olmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum. Umarım diğer ilaçlar için de aynı şeyler geçerli olur ' diye konuştu.

Özçelik, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun ziyaretine değinerek, 'Sağlık Bakanı, beni hastanede ziyaret etti. Öncelikle 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. İlacım konusunda artık endişelenmemem ve moralimi yüksek tutmam gerektiğini söyledi. 'Artık sen üstüne düşen görevi yap, biz de üstümüze düşen görevi yapalım' dedi. Sonrasında ilaçlarla alakalı kısa bilgi verdi ' ifadelerini kullandı.

Dilek Özçelik, ilaçlarının temin edilmesinin ardından kemoterapi tedavisinin başlayacağını kaydetti.

Dilek Özçelik, , Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar 'ın yanına giderek tedavisi için yardım talebinde bulunmuştu.

Bakan Bayraktar 'ın bir miktar para verdiği Özçelik, “Ben dilenci değilim” demiş ve gözyaşları içerisinde parayı geri vermişti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı