Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yetenek Sizsiniz'in şampiyonu

13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı Türkiye'de Stand-up gösteri dalında ne zaman popüler bir isim öne çıksa hemen Cem Yılmaz'la karşılaştırılır ve onun tahtının varisi olduğu iddiası ortaya atılır.

Bu gelenek bozulmadı, haber siteleri ve Sosyal medya yorumlarında Atalay Demirci'nin Cem Yılmaz'ın tahtını sallayacağı iddia edildi.

Atalay Demirci 'nin Yetenek Sizsiniz Türkiye'de şampiyon olan , Atalay Demirci sosyal paylaşım sitesi Twitter 'da tartışma konusu oldu.

Atalay Demirci, final bölümünde yaptığı gösterisiyle seyirciler kahkahalara boğulurken, Twitter 'da da zaman zaman tepki aldı. Twitter kullanıcıları Atalay Demirci 'nin Cem Yılmaz 'la kıyaslanamayacağını öne sürerlerken ilginç yorumlarda bulundular.

İşte o yorumlar:
Atalay zorluyorum kendimi kardeşim ama gerçekten tık yok bizde. Bizim kelimiz Cem Yılmaz.

Atalay Demirci erkek kadın karşılaştırmasına girdiğine göre artık Cem Yılmaz'ı taklit ettiğini düşünüyorum. Keşke baştaki gibi olsaydı.

Çinden aldım Cem Yılmaz eve geldim Atalay Demirci.

Cem Yılmaz ile Atalay Demirciyi kıyaslamak = Messi ile Sabri'yi kıyaslamak.. Kısa ve net..

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı