Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Beyazıt yine karıştı

1 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen "İstanbul Üniversitesi 28 Şubat'la yüzleşiyor" etkinliği öncesi sabah saatlerinde polisin tazyikli su ve biber gazlı müdahalesiyle dağıtılan öğrenciler öğleden sonra tepki amaçlı basın açıklaması yaptı.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi’ndeki Güzel Sanatlar Bölüm Başkanlığı'nda sabah saatlerinde başlayan "İstanbul Üniversitesi 28 Şubat'la Yüzleşiyor" etkinliği öncesi bir grup öğrenciye polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etmişti. Öğrenciler polisin müdahalesi sonrasında dağılmak zorunda kalmıştı.

Beyazıt Kampüsü kapısında bir kez daha toplanan öğrenciler polisin müdahalesini protesto etti. Slogan atan öğrenciler basın açıklaması yaptı. Öğrencilere destek vermek amacıyla eyleme katılan üniversitede görevli akademisyen Mehmet Cemil Özansu, öğrencilere karşı polisin müdahalesini kınadı.

Daha sonra grup adına açıklama yapılan açıklamada polisin müdahalesine tepki gösterildi. Yapılan açıklamanın ardından öğrenciler bu kez olaysız bir şekilde dağıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı