Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Eskişehir'de tutuklu kalmadı

9 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik düzenlenen ihale soruşturması kapsamında tutuklanan 4 belediye çalışanı, avukatlarının itirazları üzerine bir üst mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz pazartesi Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP’li Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan "Porsuk Çayı ve muhtelif kanallarda düzenlemeler, masal dünyası ve Eskişehir kentsel gelişim projesi yapım işi ihalelerinde, ihalelere fesat karıştırıldığı, kamu zararına neden olunduğu" şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 23 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden 5'i tutuklanmış, 18'i emniyet ve savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

31 Ocak'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanan R.O.T, , T.G.G, E.Ş. ve S.A.'nın avukatları müvekkillerinin tutukluğunun kaldırılması için bugün bir üst mahkemeye itiraz etti. İtirazı görüşen üst mahkeme, tutuklu şüpheliler, R.O.T, , T.G.G, E.Ş ve S.A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına karar verdi. Bunun üzerine şüpheliler, akşam saatlerinde Seyitgazi Yolu üzerindeki H Tipi Cezaevi’nden serbest bırakıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı