Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ab'ye Hagi Golü

7 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı Romanya’nın başkenti Bükreş'teki ziyaretinin ikinci gününde Romanya Türk İşadamları Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katılan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış burada ünlü futbolcu Gheorghe Hagi sürprizi ile karşılaştı.

Bağış, yemeğe katılan Hagi'ye futbol topu ve Fenerbahçe forması hediye etti.Mimarı Osmanlı Ermenisi olan Manuk'un Han'ında (Hanul Manuc) verilen yemekte işadamları ile bir araya gelen Bakan Bağış, Türk işadamlarının Romanya'daki yatırımlarından övgüyle söz ederek, "Türk işadamları Romanya'da çok zor bir işi başararak önemli yatırımlara imza attıklarını gördüm." dedi.

Daha sonra Köstence'den gelerek yemeğe katılan Hagi ile yakından ilgilenen Bakan Bağış, ünlü futbolcunun Türk futboluna büyük emekleri geçtiğini belirterek, "Hagi, nasıl Türkiye'ye geldiğinde Romanya'ya karşı sevgiyi artırdıysa, sizler de burada yaptıklarınızla Türkiye'nin tanıtımına büyük katkılarda bulunuyorsunuz." diye konuştu.

Bağış, Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Hagi'ye futbol topu ve Fenerbahçe'nin 12 numaralı taraftar formasını hediye ederek, "Hagi'de artık Fenerbahçeli oldu." esprisini yaptı.

Bakan Bağış, bugün öğleden sonra Romanya'nın Avrupa Komisyonu Binasında "Türkiye - Avrupa ilişkileri" ile ilgili konferans verdi.

Türk müteşebbisleri tarafından kurulan Güneydoğu Avrupa Lumina Üniversitesini ziyaret edecek olan AB Bakanı Egemen Bağış'ın bu akşam Türkiye'ye dönmesi bekleniyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı