Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Süperstar müjdeyi verdi Haberi 

26 Mart 2012 Pazartesi günü yayınlandı Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, bir süreden beri medyada yer alan sağlığıyla ilgili haberler hakkında bir açıklama yaptı. Ajda Pekkan sağlığıyla ilgili spekülasyonlara noktayı koydu. İşte o açıklama


Hafta içi basın ve yayın organlarında kalp damarlarım ile ilgili ağır bir rahatsızlık yaşadığım yönünde bir takım asılsız haberlere yer verilmiş olup, bu haberler tamamen gerçekdışıdır.
Hastaneye rutin sağlık kontrollerimi yaptırmak amacı ile gitmiş bulunmaktayım. Sağlık durumum gayet iyi olup, kalbimde hiçbir rahatsızlık bulunmamaktadır. Herhangi bir tıbbi müdahale de yapılmamıştır.
Basında çıkan asılsız haberler nedeniyle endişelenip beni arayan tüm sevenlerime ve siz değerli basın mensuplarına ilgilerinden ötürü çok teşekkür eder bu vesile ile saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ajda Pekkan


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı