Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kurbanlık alırken dikkat!

17 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı İşçi, memur ve emeklilerin maaşlarını bu haftadan itibaren alması sonrası kurbanlık satışlarında gözler son haftaya çevrildi.

Kartepe İlçesindeki eski Ulus Pazarı Alanında kurulan kurban pazarındaki kurban satıcıları da pazardaki canlılığın bu haftadan itibaren artmasını bekledikleri ifade ettiler.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi, bu yıl kurban pazarını Sapanca Işıklar mevkiinde eski Ulus Pazarı Alanı’nda ki 15 dönümlük arazi üzerinde kuruldu. Pazar alanında belediye ekiplerince yapılan düzenleme ile kurban satıcılarının ihtiyaçlarına karşılık vermek amacıyla seyyar tuvalet ve duş, içme ve kullanma suyu, aydınlatması yapılan pazarda kafeterya hizmeti ile 100 araçlık otopark alanı ile ticaretin canlılık kazandırılması için tüm imkanlar hazırlandı. Kartepe kurban pazarında 56 kurban satıcısı da 2 binin üzerinde kurbanlığı pazar alanında satışa çıkarttı.

Kurban satıcıları büyükbaş kurbanlıkları Kartepe’de 3 bin 500 ile 7 bin TL arasında alıcı beklediğini belirtirken, “Bugüne kadar işler beklediğimiz gibi gitmedi. Ancak takip ettiğimiz kadarıyla geçtiğimiz haftadan itibaren maaşlarını alan kesimler başta olmak üzere bu hafta emekliler de maaşlarını alınca pazarda bir canlılık olmasını beklemekteyiz. Bu yıl yeni yerinde geniş bir alanda, ulaşım bakımından da merkezi bir yerde kurulan Kartepe Kurban Pazarı’nda hareketliliğin son hafta artacağını umut ediyoruz” dediler .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı