Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tatlıses'in Adliye Gezisi

19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Sanatçı İbrahim Tatlıses, imara aykırı bina yapmak suçlamasıyla hakkında açılan davada talimatla ifade verdi.

Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava için Tatlıses, İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Tatlıses, İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde talimatla ifade verdi. Bodrum’da Tatlıses Paradise Apart Otel Turizm İşletmeleri’nin kendisine ait olduğunu belirten Tatlıses, bu arazide 48 adet bina olduğunu söyledi.

Yine bu arazi içerisinde belediyeye terk edilen kısma, belediyeden izin alınarak tek katlı bir yapı yapıldığını kaydetti.

23 Nisan 2011 tarihinde, bu yapının imara uygun hale getirilmesi için tutanak tutulduğunu ancak bundan kendisinin haberi olmadığını savunan Tatlıses, “Çünkü ben o tarihte hastanede yatıyordum. İmara aykırı bir durum varsa belediyeye başvurarak biz bu durumu düzelteceğiz. Ben kamuoyunca tanınan bir kişi olduğum için imara aykırı bir yapı yapmam mümkün değildir. Bunun için de gerekli özeni gösteriyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum beraatimi talep ediyorum.” dedi.

Mahkeme hakimi Tatlıses’e hükmün açıklanması hususunu kabul edip etmediğini sordu. Suçsuz olduğunu belirten Tatlıses, “Mahkeme aksi kanaatte ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istiyorum.” diye konuştu.

Duruşmanın ardından hakim, alınan ifadenin Bodrum’daki kendi mahkemesine gönderilmesine karar verdi. Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tatlıses, “Ziyarete geldim. Tanıdığım hakim ve savcı arkadaşlarım vardı. Onlara hayırlı uğurlu olsun demeye geldim. Bu arada da bir ifademiz vardı, ifade verdik. Benim vurulmamla ilgili bir ifade değil. Bir yapıyla ilgiliydi, aynı zamanda inşaat firmam var.” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı