Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hasımlar sokakta karşılaşınca...

11 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Kocaeli'ne bağlı Gebze Adliyesi önünde çıkan bıçaklı kavgada gözaltına alınan zanlı, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede bıçaklandı.

Gebze Adliyesi önünde bekleyen iki davalı grup, adliye önündeki kafeteryada birbirine girdi. İki grup arasında çıkan kavga sonucu bir iş yerinin camları kırıldı, bir kişi de bıçaklandı. Polis olaya hemen müdahale ederek, iki grubu sakinleştirdi. Polisin yaptığı müdahale sonrasında gözaltına alınan S.B., sağlık kontrolü için Fatih Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastane önünde diğer gruptan olduğu ileri sürülen T.Ş. (17), gözaltına alınan S.B.’yi bıçaklayarak yaraladı. Aldığı darbe ile kanlar içerisinde yere yığılan S.B.’ye ilk müdahale Fatih Devlet Hastanesi’nde yapıldı. Sağlık durumu hakkında bilgi verilemeyen S.B.’nin daha sonra Farabi Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.Olaydan sonra hastaneye gelen S.B.'nin yakınları, Gebze Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekibi tarafından gözaltına alınan yakınlarının yeteri kadar korunmadığını; karşı tarafın saldırısı sırasında polisin müdahale etmediğini, memurların seyirci kaldığını iddia ederek, şikayetçi olacaklarını belirtti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı