Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

2 tren çarpıştı: 15 yaralı

11 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı Adana'da gar yakınlarında Mersin'den gelen Ekspres Yolcu treninin dün gece manevra için dönüş yapan boş yolcu trenine çarpması sonucu meydana gelen kazayla ilgili çifte soruşturma açıldı.

Alınan bilgiye göre, dün gece 23.45'te Adana Garı'na yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana gelen kazada, Mersin'den gelen Selim K. ve Yalçın Y.'nin makinistliğini yaptığı ekspres yolcu treni Adana yönünden çıkıp manevra için dönüş yapmak için hareket halinde olan Şamil G. ve Kasım Ç. yönetimindeki boş yolcu trenine çarpmış, kazada Mersin yönünden gelen trenin 2 makinisti ile 13 yolcu yaralanmıştı.

Yaralılardan 11'i götürüldükleri hastanede ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Aralarında makinistlerin de bulunduğu 4 yaralının ise tedavisi sürüyor.

Kazanın ardından hasar gören lokomotif ve bir vagonu vinç yardımıyla çeken TCDD 6. Bölge Müdürlüğü ekipleri, raylarda onarım ve bakım çalışması yaptı.

Kazanın ardından Cumhuriyet Savcılığı ve TCDD 6. Bölge Müdürlüğü'nün ayrı ayrı soruşturma başlattığı bildirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı