Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kar Geri Geldi

18 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı, özellikle gece saatlerinde Hadımköy, Zekeriyaköy, Beykoz, Şile, Kartal ve Ümraniye'nin yükseklerinde etkili oldu.

Bazı semtlerde kar kalınlıkları Beykoz ve Şile'nin köyleri ile Aydos'ta 20, Zekeriyaköy'de 16, Çamlıca ve Çekmeköy'de 12, Ümraniye ve Hadımköy'de 7 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışının bu akşam geç saatlere kadar aralıklarla devam etmesi ve sonrasında İstanbul'u terk etmesi bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle ana arterler ve ara sokaklarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı, köprü yollarında ise rutin trafik seyrinin hakim olduğu bildirildi.

Açıklamada, 'Uzmanlar en büyük sıkıntının kar lastiği kullanılmamasından kaynaklandığını belirtiyor. Kar lastiğinin karda ve buzlu yolda yeri daha fazla kavradığı ve kaymaya engel olduğu belirtiliyor. 2 bin 406 personel, 870 araç ile tüm ekipler ana arterler ve katılım noktalarında olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Dün sabahtan bu sabaha kadar 2 bin 760 ton tuz, 59 ton solüsyon kullanıldı. Metin Oktay Spor Salonu'nda 385 vatandaş misafir ediliyor ' denildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı