Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Üniversiteye Yolsuzluk Operasyonu

16 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Adana'da, ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla Çukurova Üniversitesi'ne operasyon düzenleyen polis bazı birimlerde arama yapıyor.

Üniversitedeki bazı görevliler gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çukurova Üniversitesi'ne operasyon düzenledi.

Dün yapılan rektörlük seçiminin ardından gerçekleştirilen operasyonda Rektörlük idari binası ile Yapı İşleri Daire Başkanlığı olmak üzere çeşitli birimlere baskın yapıldı. Polisin, üniversitedeki arama çalışmaları devam ediyor.

Operasyonda kapsamında İnsan Kaynakları Biriminin sorumlusu Emel Soyçelik'in de aralarında bulunduğu bazı görevliler gözaltına alındı.

Operasyonun özel yetkili savcının talimatıyla yapıldığı ve rektörlük seçimlerini etkilememesi için bu sabaha bırakıldığı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı