Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gül'den Terör Mesajı

9 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Ağrı Sevgi Evleri'nde çocuklarla bir araya geldi.

Gül, daha sonra, geçen yıl Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 13 askerin şehit olduğu çatışmada şehit düşen Jandarma Er Vefa Çelik'in ailesini ziyaret etti.

Alınan bilgiye göre, 0-12 yaşları arasında 36 çocuğun kaldığı Ağrı Sevgi Evleri'ne gelişinde Hayrünnisa Gül'ü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Metin Ürgün ve diğer ilgililer karşıladı. Yetkililerden yuva ve çalışmalar hakkında bilgi alan Hayrünnisa Gül, 0-8 yaşları arasındaki çocukların kaldığı bölümü gezerek, çocuklarla yakından ilgilendi. Daha sonra 8-12 yaş grubundaki çocukların kaldığı bölüme geçen Hayrünnisa Gül, çocuklarla bir süre sohbet etti ve yaşam alanlarını inceledi.

Gül, çeşitli hediyeler verdiği çocukların kendisi için hazırladıkları gösteriyi de izledi. Hayrünnisa Gül, daha sonra, 14 Temmuz 2011'de Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında çıkan ve 13 askerin şehit olduğu çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Er Vefa Çelik'in ailesini ziyaret etti. Hayrünnisa Gül burada Çelik'in anne babası ve kardeşleriyle görüştü. Şehit ailesinin evinden ayrıldıktan sonra yolda kendisine el sallayan yaşlı bir kadını gören Hayrünnisa Gül, konvoyu durdurarak arabadan indi.

Yaşlı kadınla bir süre sohbet eden Gül, yetkililerden aktarılan sorunlarla ilgilenilmesini istedi. Hayrünnisa Gül, Ağrı'daki programı çerçevesinde Seyit Ali Onbaşı Anaokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere karne dağıtacak .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı