Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Beklenen Müjde Geldi

9 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ağustos ayında atanmak üzere 40 bin öğretmen alınacağını bildirdi.

Bazı açılışlarda bulunmak üzere Van'ın Erciş ilçesine gelen Bakan Dinçer, burada yaptığı açıklamada, ağustos ayında 40 bin öğretmen ataması yapılacağını söyledi.

Bundan dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Bakan Ömer Dinçer, ''Hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı'na ağustos ayında atanmak üzere 40 bin yeni kadro veriyor. Öncelikle bu anlayış ve destek için Başbakanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Ömer Dinçer, "Özellikle Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın anlayışıyla bu sene bütçe şartlarının zorlanmış olmasına rağmen, önemli bir destek verdiler. Aslında bu sene memur maaşları ile ilgili görüşmelerde, hükümetin bütçede planladığının az da olsa üzerinde bir artış olmuştu. Bunun, bütçemizde ciddi bir açık meydana getireceği daha önceden açıklanmıştı. Buna rağmen 40 bin yeni kadro verildi.'' diye konuştu.

Bakan Dinçer, şubat ayında 17 bin kadro daha verildiğini hatırlatarak, Cumhuriyet tarihi boyunca 1 yıl içinde 57 bin öğretmen ataması yapılarak bir ilkin yaşanacağını dile getirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı