Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ankara'da Türkçe Şöleni Başlıyor

2 Haziran 2012 Cumartesi günü yayınlandı 10. Türkçe Olimpiyatları birçok ildeki etkinliklerle büyük bir coşku ile devam ediyor.

Olimpiyatlarda şiir finalinin ve Ödül Töreni'nin yapılacağı Ankara'da hazırlıklar tamamlandı. Büyük bir heycanla olimpiyatları bekleyen Başkentliler, Cumartesi saat 21.00'da olimpiyat öğrecileri ile buluşacak. 19 Mayıs stadında kurulan platform 360 derece dönerek başkentlilerin öğrencileri yakından görebilmeleri ve stadın tam kapasite kullanımı sağlanmış olacak. Olimpiyatların Ankara'daki hazırlıklarını organize eden Atlantik A.Ş. Genel Müdürü İlhan Yerli satadyumda tüm hazırlıkların tamanlandığını belirterek, "Tüm başkentlileri bu muhteşem gösteriye davet ediyorum." dedi.

Olimpiyat öğrencileri Ankara girişinde bin araçlık bir konvoy tarafından karşılanacak. Ankara etkinlikleri 10 Haziran'a kadar Ankara'nın bir çok yerinde yapılacak etkinliklerle devam edecek. 2 Haziran tarihinde yapılacak şehir programı bir çok televizyon tarfından canlı yayınlanacak .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı