Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yankesiciler Kameraya Yakalandı

26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Beyoğlu’nda 2 yankesici, gözlerine kestirdikleri bir vatandaşın cüzdanını çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Görüntülerde, yankesicilerin önce yaşlı bir adamı takip etmesi yer alıyor. Bir müddet kaldırımda takibi sürdüren yankesiciler, daha sonra ikiye ayrılıyor. Yankesicilerden biri yaşlı adamın önüne geçerek bayılma numarası yapıyor. Başına geleceklerden habersiz olan vatandaş, bayılma numarası yapan şahsa yardım etmeye çalışıyor. Bu sırada diğer yankesici, yaşlı adamın arkasından yaklaşarak cüzdanını alıyor. Cüzdanı alan şahıs, hiçbir şey olmamış gibi yola çıkarak taksiye biniyor. Arkadaşının cüzdanı aldığını gören ve bayılma numarası yapan yankesici ise normale dönüp aksayarak yola çıkıyor.

Taksiye binen arkadaşının arkasından aksayarak yürüyen yankesici daha sonra koşarak uzaklaşıyor. Soyulduğundan habersiz olan yaşlı adam ise yoluna devam ediyor. Bir müddet sonra cüzdanının olmadığını fark eden vatandaş, hırsızların kaçtığı yöne doğru koşmaya başlıyor. Hırsızlar gibi yaşlı adam da gözden kayboluyor. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, 2 yankesicinin kimliklerini belirledi ve şahısları gözaltına aldı. Cüzdan, sahibine geri teslim edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı