Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Saldırı Siyasetin Gündeminde

26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi Emniyet Müdürlüğü önünde yaşanan bombalı saldırı olayında bir polisin şehit olduğunu, biri ağır yaralı polis memuru olmak üzere başka yaralılar da bulunduğunu söyledi.

Erdoğan, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Üsküdar’daki Selimiye Camii’nde kıldı. Erdoğan namazın ardından Emekli Hava Pilot Yarbay Devrim Orbey’in cenaze namazına katıldı.

Orbey’in Türk Bayrağı’na sarılı tabutunun arkasından camiden çıkan Erdoğan, basın mensuplarının Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yaşanan bombalı saldırı ile ilgili soruları cevapladı. Başbakan Erdoğan, olayın canlı bomba saldırısı olduğunu ifade etti.

Terör saldırısında bir polisin şehit olduğunu, bir polisin de ağır yara aldığını ifade eden Erdoğan, saldırı da hafif yaralananlarında bulunduğunu ifade etti.

Erdoğan, bombalı araçta iki kişinin bulunduğu bilgisini paylaştı. Terör örgütünün her zamanki fiillerine devam ettiğini aktaran Erdoğan, “Farklı yaklaşımlar sergileyenlerin önce buna cevap vermesi lazım. Başta terör bölücü terör örgütünün kendisi ve uzantısı durumunda olan siyasi partinin bu tavırlar karşısındaki durumu çok çok önemli.” dedi.

Terör örgütü ile yapılan mücadelenin aynı kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Erdoğan, “Ben şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ağır yaralımız kardeşimize ve diğer yaralılara Allah’tan şifalar diliyorum.” ifadesini kullandı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı