Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Haliç'te Herşey Kontrol Altında

26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Haliç Köprüsü’nün orta bölümünde meydana gelen ayrılma olayı ile ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yıldırım, “Tahrip olan ve çökmeye sebep olan izolatörün yenisi sipariş verildi. Köprünün trafiğe kapatılma söz konusu değil.” dedi.

Bakan Yıldırım Kazakistan seyahati sonrasında Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde zarar gören Haliç Köprüsü ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Köprüyle ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Yıldırım, “Biliyorsunuz olayın olduğu gün akşam üzeri köprü trafiğe açıldı ve şu an her şey normal gidiyor. Tahrip olan ve çökmeye sebep olan izolatörün yenisi sipariş verildi.

İki-üç ay içerisinde yenisi takılacak." diye konuştu.

Basın mensuplarının “Bundan sonra bir trafiğe kapatılma söz konusu olur mu?" şeklindeki sorusuna Yıldırım, “Hayır trafiğe kapatılma söz konusu değil, her şey normal" cevabını verdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı