Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti

26 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Midyat ilçesinde, akraba olan 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada, 7 kişi yaralandı.

Bağlar Mahallesi'nde oturan akraba Kurtuluş aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada yaralanan Abdulbaki , Veysi , İsmail , Mehmet Arif , Murat ve Ziver Kurtuluş ile Mehmet Selçuk Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Veysi, Abdulbaki ve Ziver Kurtuluş ile Mehmet Selçuk Diyarbakır ve Mardin'deki hastanelere sevk edildi.

Öte yandan, olayı duyan yaralıların yakınları hastaneye geldi. Hastane önünde kavga başlatan bu kişilere polis, müdahale etti. Polis, müdahale sırasında biber gazı kullandı. Biber gazından hastane bahçesindeki çalışanlar ve hasta yakınları da etkinlendi.

Olayın ardından polis, hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı