Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gül'den Başkanlık Yorumu

12 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili, "Bilinen şeyler.

Tüm bu tartışılan konuların bilinerek tartışılması çok önemlidir. Enine boyuna bilinmesi ciddi analizlerin yapılması ciddi bilgilerin ortaya konması çok önemlidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, başkanlık sistemiyle ilgili Şanlıurfa ziyaretinde değerlendirmede bulundu. Başkanlık sisteminin hep tartışıldığını, kendisinin de bu konudaki fikirlerinin bilindiğini söyleyen Gül, "Hemen bir gündem çıkıyor, hadi herkes tekrar aynı şeyleri konuşsun. Bilinen şeyler. Tüm bu tartışılan konuların bilinerek tartışılması çok önemlidir. Enine boyuna bilinmesi, ciddi analizlerin yapılması ciddi bilgilerin ortaya konması çok önemlidir. Herkesin bir şey söylemesi değil ne söyleniyorsa söylenen şeylerin gayet bilinerek derinliğine analizlerin yapılarak konuşması çok daha faydalı olur. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı