Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakkal değil uyuşturucu bayii

22 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Zeytinburnu’nda bir mahalle bakkalına uyuşturucu baskını yapan Güven Timleri gördükleri karşısında şakına döndü.

Yapılan baskında, bakkalın her köşesinde farklı bir uyuşturucu maddesi çıktı. Alınan bilgiye göre, Beyoğlu’nda bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü B Bölgesi Güven Timleri, uyuşturucu satıcılığı yapan kişileri takip sonucunda kıskıvrak yakaladı. Şahısların ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı genişleten Güven Timleri, Zeytinburnu’nda bir mahalle bakkalında uyuşturucu satıldığını ve şüphelilerin uyuşturucu maddeleri buradan temin ettiğini belirledi. Adresi belirlenen mahalle bakkalına baskın yapan ekipler, gördükleri karşısında şaşkın döndü. Yapılan aramalarda bakkalın her köşesinde farklı bir uyuşturucu maddesi çıktı. Polis kamerası ile görüntülenen baskında, arama yapan ekipler dondurma şemsiyesinin içerisinde, tabureler arasında, kasada ve raflarda çeşitli miktarda ve türde uyuşturucu ele geçirdi. Yapılan aramalarda ayrıca bir tabanca, tabancaya ait mermiler ve farklı markalarda cep telefonları ele geçirildi. Olayla ilgili T.Ç.,Ö. Ç.,H. A., AY., M.Y. gözaltına alınırken adli makamlara sevk edilen zanlılardan Ö.Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı