Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şehitlerini ziyaret ettiler

19 Mart 2013 Salı günü yayınlandı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde program düzenlendi.

Programa katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve çok sayıda vatandaş, dua edip şehit mezarlarına karanfil bıraktı.İstanbul Valiliği tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi için Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, çok sayıda emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu ile şehit yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende şehitlik anıtına çelenklerin konulmasından sonra protokol konuşmaları yapıldı.

Günün anlam ve önemini hatırlatan Vali Mutlu, “Bu vatan toprakları, canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmıştır. Ülkemizin bugünlere gelmek için çok sıkıntılar, zorluklar yaşamıştır. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin emanetini, değerini korumak şuuru ile yaşamaktadır. Çanakkale savaşı, sadece bizim değil, dünyanın yakın tarihi için de cesaret, fedakarlık, iman, erdem, onur ve saygı abidesidir. Bu şuurla şehitlerimiz gönüllerde yaşatarak ülkemizi geleceğe taşımak için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki yarınlarımız daha güzel daha güçlü olacaktır. Çanakkale, bu ülkenin canı pahasına nasıl korunduğunun en müşahhas örneklerindendir. Ruhları şad olsun.” dedi


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı