Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Uşak'ta şiddetli fırtına

19 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı Uşak’ta gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına bir çok binanın çatısını uçurdu.

Bazı yüksek katlı binaların çatıları araçların üzerine düştü, onlarla otomobilde hasar oluştu.

Uşak kent merkezinde gece geç saatlerden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli fırtına bir çok binanın çatılarını uçurdu. Saatteki hızı 38 kilometreyi bulan şiddetli fırtına özellikle Kemal Öz Mahallesi İbrahim Tahtakılıç Caddesi üzerindeki bir çok binanın çatısını uçurdu. Fırtına nedeniyle yüksek katlı binalardan uçan çatılar otomobillerin üzerine düştü. İbrahim Tahtakılıç Caddesi üzerindeki Okkaoğlu apartmanı önündeki bir otomobil kullanılamaz hale gelirken bazı araçlarda maddi hasar meydana geldi. Uçan çatılar apartmanlardaki dairelerin balonlarına da zarar verdi. Polis ve belediye ekipleri çatıları uçan binalar ve otomobillerde inceleme yaptı.

Bu arada Meteoroloji şiddetli rüzgarın gün boyu devam edeceğini bildirerek vatandaşları uyardı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı