Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kumrular davasında 5 tahliye

21 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Kumrular Caddesi'nde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 40'tan fazla kişinin yaralandığı bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kumrular Caddesi'nde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 40'tan fazla kişinin yaralandığı bombalı saldırıdan kısa bir süre öncesine ait olan görüntüler, bir GSM şirketinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntüde, saldırganın patlamadan kısa bir süre öncesinde bomba yüklü aracı GSM şirketinin önüne park ettiği görülüyor. Daha sonra araçtan inen saldırgan, bagaj kapağını açarak bombanın ateşleyici düzeneğini yerleştiriyor. Görüntüde ayrıca çivilerle desteklenmiş 10 kilogram plastik patlayıcı yüklü aracın yanından onlarca kişinin geçtiği görülüyor. Yaklaşık 8 dakika süren hazırlığın ardından saldırgan, aracın yanından uzaklaşıyor. Necatibey Caddesi istikametine giden saldırgan, yaklaşık 15 dakika sonra uzan kumandayla bombayı patlatıyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı