Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Devrimden sonra Mısır'daki Türkler

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı Mısır’da dün yapılan anayasa referandumunun ilk turunun resmi olmayan ilk sonuçları açıklandı. Şimdiye kadar sayılan oylara göre seçmenlerin yüzde 56,5’i anayasaya ‘evet’ dedi.

‘Hayır’ oyları kullananların oranı ise yüzde 43 olarak kaydedildi. Mısır’da dün yapılan anayasa referandumunun ilk turunun resmi olmayan ilk sonuçları açıklandı. Resmi sonuçları ise referandumun ikinci turunun yapılacağı 22 Aralık’tan sonra duyurulacak.

Müslüman Kardeşler, seçim merkezlerinden elde ettiği bilgiye göre, anayasa referandumunda resmi olmayan sonuçların yüzde 56.5 ‘evet’ ve yüzde 43 ‘hayır’ olduğunu bildirdi. Müslüman Kardeşler'in siyasi kolu Hürriyet ve Adalet Partisi, referandumun yapıldığı 10 bölgedeki bütün seçim merkezlerinde dün bir temsilci görevlendirmişti. Muhalifler ise resmi olmayan sonuçları kabul etmeyeceklerini ve gelecek hafta yapılacak ikinci tur ile resmi sonuçları bekleyeceklerini belirtti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı