Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yıllık 2 milyon Euro alacak

20 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı Alex de Souza, Brezilya'nın Coritiba takımı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Alex de Souza yetiştiği kulüp olan Coritiba'ya transfer oldu.. Coritiba - Nautico maçının devre arasında transfer resmen tanıtıldı..

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza resmen Coritiba'da. Gece 01:30'da başlayan Coritiba - Nautico maçında eski Fenerbahçeli Deivid'in de gol attığı 2-0'lık ilk devre sonunda Alex'in Coritiba ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı resmen duyuruldu.

Palmeiras ve Cruzeiro yıldız futbolcu için girişimlerde bulunmasına rağmen, Alex'in Coritiba'da oynamak istemesi nedeniyle reddedilmişti. Önceki gün yapılan prensip anlaşması bugün resmiyet kazanırken, Nautico maçının devre arasında Alex'in 2 yıllığına Coritiba forması giyeceği resmen açıklandı. Dev barkovizyonda verilen görüntülerinde, Alex Coritiba'ya dönmeye söz verdiğini ve bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Ayrıca ışıklı reklam panolarıyla da Alex'in transferi tribünlere aktarıldı. Coritiba taraftarları ise Alex'in açıklamalarını alkışlar ve tazahüratlar eşliğinde kutladı. Ayrıca tribünlerde üzerinde "Altın çocuk Alex" yazılı Alex'in fotoğrafının yer aldığı pankartlar da açıldı.

Yıldız futbolcunun resmi sözleşmeyi perşembe günü öğlen saatlerinde imzalaması bekleniyor. Alex de Souza'nın 2 yıllık anlaşmasının sonunda futbola, kariyerine başladığı kulüp olan Coritiba takımında nokta koyması bekleniyor. Alex de Souza Coritiba'da, daha önce hem Coritiba hem de Cruziero'dan takım arkadaşı eski Fenerbahçeli Deivid'in yanı sıra, eski Galatasaraylı Cassio Lincoln'le birlikte forma giyecek.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı