Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Otobüs dehşet saçtı

11 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Bayrampaşa’da kontrolden çıkan İETT otobüsü önce simitçiye sonra da 2 servis minibüsüne çarptı.

Otobüsün altında kalan Hüseyin Durmuş (62) olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen çok sayıdaki ambulans yaralanan 12 kişiyi hastanelere taşıdı. Kaza, Muratpaşa Mahallesi Fabrikalar Caddesi ile Rami Kışla Caddesi kesişiminde, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Neşet Kahveci’nin kullandığı ve Cevatpaşa - Beyazıt hattında çalışan 34 AD 5519 plakalı İETT otobüsünün, seyir halindeyken gaz pedalı arızalandı. Fabrikalar Caddesi’nden giden otobüs bir anda hızlanarak kontrolden çıktı. Önce kaldırımdaki telefon direğine, ardından simitçiye çarpan otobüs, daha sonra ana yola çıkarak Edirnekapı istikametine gitmekte olan 34 KV 411 plakalı minibüse çarptı. Otobüs ve çarptığı servis minibüsü orta refüjü aşarak karşı yöndeki 34 JN 0546 plakalı başka bir servis minibüyla çarpıştı.

OLAY YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Kazanın ardından olay yerinde can pazarı yaşandı. Otobüs ve minibüsteki yaralılar için kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 2'si ağır 12 yaralı ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Otobüsün altında kalan simitçi Hüseyin Durmuş (62) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, otobüsün hızla ana yola çıktığını, simitçiyi altına alarak servis minibüsüne çarptığını söyledi.

Servis minibüsünde bulunan kazazedeler de otobüsün çarptığı minibüsün kendilerine çarptığını anlattı. Kazaya karışan İETT otobüsü ile minibüslerde büyük çapta hasar oluştu. Kaza sebebiyle Rami Kışla Caddesi iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yol, kazaya karışan araçların ve Durmuş’un cesedinin kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı