Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Metro girişini otopark zannetti

19 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Şehir dışından gelen sürücü metro girişini otopark sanınca olanlar oldu.

Başkente, şehir dışından gelen bir sürücü metro girişini otopark girişi sanınca akıl almaz bir kaza yaşandı. Metroya binmek üzere istasyona giden yolcular metro merdivenlerinden inen otomobili görünce şaşkınlık yaşadı.

Zonguldak'tan Ankara'ya gelen Eray Ulukaya, Kızılay'da otomobilini otoparka park etmek istedi. Ankara'yı bilmeyen Ulukaya, Ankaray Kolej İstasyonu girişini otopark girişi sandı. Ulukaya, 67 TR 979 plakalı otomobili ile otopark girişi sandığı Ankaray istasyonunun girişine yönlendi. Merdivenlerden bir süre aşağı inen otomobil son anda durdu. Kazada kimsenin yaralanmaması sevindirirken sürücü bir süre olayın şaşkınlığını yaşadı.

OTOPARK GİRİŞİ SANDIM

Ulukaya, il dışından geldiğini belirterek 'Otopark girişi sandım, nasıl oldu anlamadım ' dedi. Vatandaşlar ise metro girişinde daha önce demirler bulunduğunu belirterek önlem alınmasını istedi.

Sabah işlerine giden Başkentliler ise olayı şaşkın bakışlarla izledi. Bazıları cep telefonları ile ilginç kazayı görüntülemeye çalıştı. Polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasın ardından otomobil çekici yardımıyla dışarı çıkarıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı