Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Go-kart faciasında işletme kusurlu

9 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı Adapazarı ilçesinde bir AVM’nin bahçesinde kurulu bulunan Go Kart pistinde meydana gelen korkunç kazanın soruşturması tamamlandı.

Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Tuğba Erdoğan'ın feci şekilde ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili Sakarya Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, genç kızın üzerinde atkısı olduğu halde go-kart aracına binmesine izin vererek ölümüne sebebiyet veren pistin işletmecisi iki kardeş Ö.M. ve Y.M.'nin taksirle ölüme sebebiyet verme suçunu işlediklerini kaydeden savcı, şüpheliler için üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası istedi.

Adapazarı'nda bir ay önce bir alışveriş merkezinin go kart pistinde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Sakarya Üniversitesi öğrencisi Tuğba Erdogan, go-kartta atkısının aracın arka tarafında bulunan ve hareket etmesini sağlayan aks miline sarılması nedeniyle ölmüştü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı