Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Anneler gününde Boğaz'a karşı yoga

13 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlandı Türk Hava Kuvvetleri'ne akrobasi timi Türk Yıldızları ve Solotürk, Anneler Gününde yaptıkları gösteriyle nefesleri kesti.

Hezarfen Havalimanı'nı dolduran yüzlerce izleyici, jetlerin gökyüzünde dansı ile keyifli dakikalar geçirdi.

Hava Harp Akademisi tarafından düzenlenen "Geleceğin Uçağını Tasarla" Yarışması'nın ödül töreni Hezarfen Havalimanı'nda gerçekleştirildi.

Ödül törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Harp Akademileri Komutanı Korgeneral Raif Akbaş, emekli komutanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ödül törenin ardında Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları ve Solotürk jet uçaklarıyla nefes kesen bir gösteri gerçekleştirdi. İstanbul semalarında adeta jetlerin dans ettiği gösteriye, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşların TEM Otoyolu kenarına araçlarını park ederek gösteriyi izlediği görüldü.

Gösteride jetler, anneler günü nedeniyle kalp şekli çizdi. Jetlerin nefes kesen gösterisini izleyen vatandaşlar, keyifli bir gün geçirdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı