Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İzmir'e 10 dakika yetti

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yayınlandı İzmir’de akşam saatlerine başlayan sağnak yağmur kente su taşkınlarına neden oldu.Sel felaketini andıran görüntüleri vatandaşlar cep telefonlarının kamerasıyla görüntüledi.

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış bazı cadde ve sokaklarda su taşmasına neden oldu. Bazı noktalarda vatandaşların çektiği görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde; taşan su önünde ne varsa götürüyor. Görüntülerde yağmur sularının bir otomobili de sürükleyerek götürmesi yer alıyor.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan rakamlara göre ise bir saatlik ölçümlere göre metrekareye en fazla yağış, Adnan Menderes Havalimanı'nda 28.8 kilogram olarak düştü. Güzelyalı Poligon'da metrekareye 15.2 kilogram, Bornova'ya 19.9 kilogram, Tire'ye 12.5 kilogram, Menderes'e 10.2 kilogram yağış düştü.

İzmir'de yağmurun saat 19.30'a kadar sağanak şeklinde sürmesi bekleniyor. Daha sonra yağış kısa süreli devam edecek.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı