Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çankaya Köşkü'ne 'Beyaz Saray' önlemi

10 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, 11’inci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’nı gezdi.

Orgeneral Özel, burada Milli tank Altay ve milli helikopter Atak'ı da inceledi.
TÜYAP’taki fuar alanına gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile birlikte kuvvet komutanları, 11. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı (IDEF)'nı gezdi. Orgeneral Özel’in ziyaretine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman ve EDOK Komutanı Orgeneral Servet Yörük de eşlik etti.

Milli tank Altay ile milli helikopter Atak'a ilgi gösteren Özel, yurtdışından gelen katılımcıların stantlarını gezerek ROKETSAN'ın fuar alanına giderek uzun menzile sahip olan Panter topunu inceledi. Hava savunma füzeleri hakkında da bilgi alan Özel, TAI standından da insansız hava aracı ANKA ve milli tank Altay'ı inceleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel, daha sonra HAVELSAN, TÜBİTAK ve OTOKAR stantlarını gezerek yetkililerden kısa bir bilgi aldı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin standını da ziyaret eden Özel, jandarma arama kurtarma köpeklerini de sevmeyi ihmal etmedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı