Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

AGED'den Anneler Günü kermesi

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı Ankara Gönüllüleri Eğitim Derneği tarafından gerçekleştirilecek "Anneler Günü Kermesi"nden elde edilecek gelir eğitime aktarılacak.

AGED Başkanı Derya Taşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada Ümitköy'de bulunan dernek binasında gerçekleştirecekleri kermeste, atölyelerinde gönüllülerin ürettiği ürünlerin sergileneceğini dile getirdi.

Derneklerini eğitime destek amacıyla yola çıkan gönüllü hanımların oluşturduğunu kaydeden Taşar, kendi atölyelerinde sofra ve yatak takımlarının da aralarında bulunduğu tekstil ürünleri ürettiklerini ve kermeste de bu ürünlerin sunulacağını anlattı.

Kermesten elde edilecek tüm geliri kız çocuklarının eğitimine aktarılacağına işaret eden Taşar, eğitime verdikleri önem doğrultusunda 20 Mart'ta da Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yapılacak 20 derslikli bir okula katkı amacıyla kardeşlik gecesi düzenlediklerini hatırlattı.

Taşar, yarın açılışı yapılacak kermesin eğitime destek amaçlı olduğunu vurgulayarak, 4 gün süreceğini bildirdi.

Muhabir: Enes Kaplan

Yayıncı: Ertuğrul Cingil


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı