Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kayahan'ın kızına Sudanlı kardeş

24 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Kayahan ve İpek Acar çiftinin kızı Aslı Gönül’e kara kıta Afrika’dan kardeş geldi.

Ünlü sanatçı Kayahan, Kimse Yok Mu Derneği’nin Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla başlattığı yetim kampanyası dahilinde 9 yaşındaki Sudanlı Adil Muhammed’e sahip çıktı. Anne ve babasını kaybeden Adil’in eğitim, hastane ve barınma masraflarını bir sene süreyle Acar ailesi karşılayacak.
Kayahan ve ailesi, katıldığı Radyolar Ortak Yayın Programı’nda sponsor olduğu yetim çocuğun fotoğrafının yeraldığı teşekkür belgesini görünce duygul dolu anlar yaşadı. Kayahan, canlı yayında “Peygamber Efendimiz’in Kutlu Doğum Haftası’nda ben en büyük hediyeyi aldım. Teşekkür belgesini elime aldıktan sonra kızımı ve eşimi yanıma çağırdım yetimin yüzünü gördük hepimizin gözleri doldu yani yüreğimizi bir kere daha fark ettik. Buna siz vesile oldunuz Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

ASLI’NIN ÇEYİZİNDEKİ ALTINI SOMALİ’YE BAĞIŞLAMIŞTI

Ünlü müzisyen, Somali yardım gecesinde kızı Aslı’nın çeyizi için sakladığı altınını programa getirerek Somalili çocuklar için bağışlamıştı.
O gün gözlerinin dolduğunu belirten Kayahan ise duygularını şöyle dile getirdi:
“Estağfurullah, estağfurullah. Bunların hepsi görev, insan olana görev bunlar. O gün benim de gözüm dolmuştu. Aslı Gönül’ün çeyizinden bir şey veriyor olması, bir şeyi verirken manalandırmak çok önemli. Bir mana yüklemek gerek. Oradan bir şeyi çıkartıp kardeşi için vermesi insanlık için insanı kendine getirmek için gerekli güzel duygular. Peygamber Efendimizin dediği gibi olan olmayana vermeli bu dünyada denge başka türlü kurulamaz.”
Ünlü sanatçı, yolu sevgiden geçen herkesi cep telefonundan ‘Yetim’ yazıp 5777’ye kısa mesaj atarak 5 lira bağışta bulunmaya çağırdı.
RABBİME, RESULÜME ve ATATÜRK’E SONUNA KADAR BAĞLIYIM
Türkiye Müzik Ödülleri töreninde yaptığı ve gündeme damgasını vuran açıklamalarına da değinen Kayahan şunları ifade etti:
“Zannediyorum kimi insanlar bir şeyleri yanlış anlamışlar bu arada onu da dillendirmeliyim. Sizler iyi bilirsiniz; ben hem bu memleketin şehitlerine hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hem de Rabbim’e hem de Resulü’ne sonuna kadar bağlıyım. Bedenimde hepsini birlikte yaşatabiliyorum. Sakın yanlış anlamasınlar bunlar bizim temel direklerimizdir. Tabii ki Rabbim ve Resulallah bizi hayata bağlayan her nefesi borçlu olduğumuzdur.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı