Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Justin Bieber uğruna

24 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Norveç’te bir televizyon kanalı Justin Bieber konseri öncesi genç kızlara bir şaka hazırladı.

Norveç 'te bir televizyon kanalı için hazırlanan şakada Justin Bieber 'ın hayranı beş genç kıza Müslüman olmayı kabul etmeleri koşuluyla bedava bilet verileceği söylendi. Şakadan habersiz kızlar bu teklifi kabul etti. Makyajlarını çıkarmaları ve başörtüsü takmaları istenen kızlar söylenilenleri yaptı. Norveç Luteran Kilisesi Psikoposu olayı “trajik” olarak tanımladı.

Adı sürekli sansasyonel haberlere karışan 19 yaşındaki Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber 'ın “Bliebers” olarak bilinen ve tüm dünyada Bieber 'ı yakından takip eden hayranları bu sefer de çok ilginç bir olayla gündeme geldi.

FENA KANDIRDILAR


Norveç 'te konser vermeye hazırlanan ve biletleri yok satan genç şarkıcı için Norveçli bir komedi programı küçük bir şaka düzenledi. Norveç 'te sokakta bir stand kuran ve 'Dininizi değiştirirseniz, Justin Bieber konser bileti vereceğiz ' yazan televizyoncular, 5 Norveçli genç kızı fena kandırdı. Bieber konser bileti kazanmak için dinlerini değiştirip müslüman olan genç kızlar hakkında TV programının sunucusu Anne Katrine Harland “Bieber hayranlarının sadece bir konser bileti için neler yapabileceğini görmek istedik. Sonuç ortada” dedi. Genç kızlardan makyajlarını silip, baş örtüsü takmaları istenirken, kızlar konsere gidebilmek için kendilerinden istenen şartları düşünmeden yerine getirdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı