Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

TV yayıncılığının 'birinci ligi' belli oldu

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ulusal Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı İhalesi, ATV’nin çekilmesinin ardından sona erdi.

Böylelikle Show TV, Samayolu TV, Habertürk TV, Kanal D TV, Fox TV, Star TV, Turkuvaz Aktif TV ve Kanaltürk TV karasal yayıncılıkta yeni bir döneme girdi. Şimdi bu kanalların kumanda üzerindeki sıralaması için ihale yapılıyor.Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yapılan ve 15 kanalın yarıştığı ihalede 8 televizyon kanalı belli oldu. İhalede 9 televizyon kanalı 8’de kalabilmek için kıran kırana bir yarışa girerken, son olarak ATV de yarıştan çekilince ihalenin bu kısmı sona erdi. Ulusal karasal sayısal televizyon yayıncılık lisansını ilan 8 TV kanalı şöyle oluştu: Show TV, Samayolu TV, Habertürk TV, Kanal D TV, Fox TV, Star TV, Turkuvaz Aktif TV ve Kanaltürk TV.Kanalların sıralaması için yeni bir ihale yapılıyor. Kumanda üzerinde hangi televizyonun kaçta yer alacağını belirleyecek sıralama ihalesinin kısa bir süre sonra bitmesi bekleniyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı