Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Karadayı'' halı saha maçında

9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle şöhretler maçı düzenlendi.

İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıl dönümü nedeniyle oynanan şöhretler maçını izlemeye Kenan İmirzalıoğlu ile emniyet amirleri geldi

Bir dönem Galatasaray forması giyen eski golcü futbolcu Mustafa Kocabey, polis teşkilatının düzenlediği etkinlikte bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, “Polisimiz bizim velinimetimizdir. Nasıl bu ülkenin Mehmetçiği bizim için önemli ise polislerde aynı şekilde gurur taşıdığımız bir teşkilat birimidir. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve sağlığı için yaşıyoruz. Bu huzuru bize yaşatan Türk polisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Oynanan etkinlik maçının öncesinde Çılgın Sedat, Türk polisinin vatanın bekçisi olduğunun altını çizerek, “Bizlerde askerlik yaptık ama onlar vatanımızın bekçileri. Bizler için, evlatlarımız için, huzurumuz için tabiri caiz ise 7/24 kelle koltukta geziyorlar. Bundan sonra bizim yapacağımız, her zaman polisimizin yanında olmaktır” ifadelerini kullandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı