Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İlhan Cavcav'dan şike itirafı

9 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter'in sunumuyla ekrana gelen Söz Sende programının bu akşamki konuğu Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav oldu. Şike ve teşvik primleri hakkında dikkat çekici açıklamalar yapan Cavcav, 'Hiç şike yaptınız mı ya da şahit oldunuz mu? ' sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

'MAÇI SATIN ALIYORLAR DİYE PARA ÖDEDİM'
Program sunucusu Balçiçek İlter 'in 'Hiç şike yaptınız mı ya da şahit oldunuz mu? ' sorusuna başından geçen bir olayı hatırlatarak cevap veren Cavcav, 'Ben bunları yaşadım. Gençlerbirliği 'ne başkan olduktan Sonra ismi lazım değil TRT 'de çalışan bir arkadaş bana 'Şu maçın hakemini 200 liraya ben satın aldım. Kazanırsak parayı senden alırım ' derdi. Ben de aşağı yukarı 6-7 ay bu adam bizim maçların hakemlerini alıyor diye para ödedim. Ama yenilince 'Adam bizi kandırdı ' diyordu. Meğersem adam toto oynuyormuş ' dedi.

'3 TEMMUZ 'LA HER ŞEY TARİHE GÖMÜLDÜ'

Teşvik primlerine şahit olduklarını ancak bu sürece kendilerinin dahil olmadığını kaydeden Cavcav, primi ödeyecek tarafın takım kaptanlarıyla görüştüğünü ve sadece galip gelmeleri için bu teklifi götürdüklerini kaydetti. 3 Temmuz olaylarına kadar bir sistemin yürüdüğünü ancak bu tarihten Sonra her şeyin tarihe gömüldüğünü de sözlerine ekleyen Cavcav, yine başından geçen bir olayı anlatarak kendisine de 1 puana karşılık 50 milyon lira teklif edildiğini kaydetti. Cavcav, o olayı şu şekilde anlattı;

'CAVCAV 'IN ŞEREFİNE İÇELİM'

Samimi olarak bir şey daha ifade etmek isterim. Bir gün Balgat 'ta iş yerimde oturuyorum. Birinci ligden tanımadığım bir kulüp başkanı geldi. Bana 'Sizle maçımız var. Bize 1 puan vereceksiniz ' dedi. Ben ise 'Mümkün değil ' dedim. Aşağıda arabada olan bir çantayı kendisine getirtmemi istedi. Sene 86-87 yılıydı. Çantayı getirdiğimizde ise inanır mısınız içinde 50 milyon lira vardı. 'Bu ne? ' dedim. Bir buçuk saat uğraştı. Kesinlikle almam dedim. Onun üzerine çantayı alıp gittiler. Maç oynanıyor, 2-1 galibiz. Son dakika adamlar bir ona bir buna çalım attı topu ağlara bıraktı. Bir süre Sonra çantayı veren isim bir meyhanede kalktı ve 'En büyük başkan Cavcav. Onun şerefine içelim ' dedi. 'Nereden icap etti de bu lafı söylüyorsun ' dedim. Bana 'Sana 50 milyon verdim almadın ben de 15 milyon liraya hallettim ' dedi. 7,5 milyon liradan iki tane futbolcu satın almış. Çok üzüldüm. Bu iki futbolcuyu ben çok iyi tanıyorum. İnanın ikisi de şu an ekmeğe muhtaçlar.




HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı