Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kışladan çıkan kurşun otobüste yaraladı

16 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Mecidiyeköy-Cebeci arası yolcu taşıyan halk otobüsünde bulunan Şükrü Akpınar isimli bir yolcu, G3 piyade tüfeğine ait mermi ile yaralandı.

G3 piyade tüfeğine ait kurşunun, Metris Cezaevi’nin bitişiğindeki kışladan geldiği iddia ediliyor. Olay dün saat 13.00 sıralarında, Mecidiyeköy-Cebeci seferini yapan 36M numaralı Özel Halk Otobüsü’nde meydana geldi. Fesih Türkmen yönetimindeki 34 BR 23 plakalı Özel Halk Otobüsü Mecidiyeköy’den aldığı yolcuları Cebeci son durağına bırakmak üzere yola çıktı. Otobüs, Metris Cezaevi Nizamiyesi’nin karşısına denk gelen Gazi Ahmet M. Paşa İlköğretim Okulu durağında bir kaç yolcu indirdi. Otobüs tam hareket etmeye başladığı anca bir silah sesi duyuldu. Şoför Türkmen ilk anda durumu fark edemedi ancak bir kaç saniye sonra yolculardan Şükrü Akpınar'ın (36) yaralandığı görüldü.

Yaşanan olayın ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Akpınar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Akpınar’ın ailesi ise olayın şaşkınlığı içerisinde beklemeye devam ediyor.

YARALI YOLCU OLAY ANINI ANLATTI

Hastanenin beyin cerrahisi servisindeki tedavisi süren Akpınar, yaşadığı anı olayı kendisini ziyaret eden arkadaşlarına anlattı. Akpınar, “Bir ses duyduğumu hatırlıyorum. Ondan sonra gözlerimi kapadığımda ne bir ses, ne bir şey. Gözlerimi açmak istiyorum ama açamıyorum. Ondan sonra baktım ambulansta tokatlıyorlar beni” dedi.

Öte yandan, talihsiz olayın yaşandığı 36M hatlı otobüs de tamir edilerek yeniden seferlere başladı.

Yaşanan olayı anlatan İstanbul Halk Ulaşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kala, “Bu talihsiz olayı tamamen bizim otobüsümüzün bizim camiamızın dışında oluşan bir olaydır. Aracımız Metris Cezaevi yakınlarında geçerken yolcularını indirip hareket ettiği an arabanın içerisinde bir ses duyuluyor. Bir tane otobüsün arka 5’li koltukta oturan arkadaşımızın kulağında bir yaralanma ve kan gözüküyor. Camında kırılmasıyla bir kurşunlama olayı olduğu ortaya çıkıyor. Personelimiz hemen duruyor. Arkadaşımızı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüyorlar. Tedavisi devam ediyor sağlık durumu çok iyi. Tabii o bölgedeki karakola haber verildi.

Polis arkadaşlar olay yerinde incelemelerde bulundu. Bizimle bir ilgisi olmadığı için polisler arabanın tekrar devam etmesine izin verdiler. Biz de arabamızı götürüp camımızı değiştirdik şu anda arabamız aktif halde çalışmaktadır. Oradaki polis arkadaşlarının ifadesine göre G3 silahının çekirdeği olduğu söyleniyor. Tabii bu bir tahmini bir laf. Bu birkaç gün sonra yapılan incelemeler neticesinde ortaya çıkacak. Nasıl olduğunu biz de bilemiyoruz” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı