Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bıçaklandı, ölüme terk edildi Haberi 

3 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı Eyüp’te TEM Otoyolu Akşemseddin Viyadüğü çıkışında, yol kenarındaki kanala atılmış bir kadın cesedi bulundu. Boğazı kesildikten sonra TEM yolu kenarına atılan kadının eski eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul’da, çocuklarının hastalanması nedeniyle bir araya gelen taksici S.S, 2 yıl önce boşandığı eski eşi G.S’ye barışma teklifinde bulundu. G.S,”Yok, ben böyle iyiyim, barışmayacağım” dedi. S.S, bunun üzerine yanında taşıdığı 20 santimetrelik bıçakla G.S’yi boğaz ve ensesinden 8 bıçak darbesiyle öldürdü. S.S, emniyette, “Barışma teklifimi geri çevirdiği için öldürdüm” dedi.

S.S’nin itirafları ve polisin tespitlerine göre; S.S.(30) ve G.S’nin(25) evliliklerinden 2008 yılında erkek bir çocukları oldu. Çift, aralarında yaşanan şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı.

Çocuk G.S’de kaldı ve ailesinin yardımıyla hayatına devam etti. Dün akşam saatlerinde çocuk hastalandı. G.S, eski eşi S.S’yi arayarak, “Çocuk hastalandı, gel hastaneye götürelim” dedi. S.S, eve gitti ve eski eşiyle birlikte çocuklarını Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Çocuk hastaneye yatırıldı. Doktorların çocuğun bir süre yatacağı ve tetkiklerinin uzun süreceğini söylemesi üzerine S.S ve G.S, S.S’nin taksisiyle hastaneden ayrılarak yemeğe çıktı. Yemek sonrası saat 03.00’da hastaneye dönerken S.S, “Ben barışmak istiyorum. Yeniden evlenelim, bir araya gelelim” dedi. G.S, ise iddiaya göre “Yok, ben böyle iyiyim. Barışmak istemiyorum” dedi.

Eski çift arasında taksinin içinde şiddetli bir ‘barışma’ tartışması başladı. Kavga sırasında S.S, arabada taşıdığı 20 santimetrelik bıçağı çıkardı. G.S’yi boğaz ve ensesinden 8 kez bıçakladı. G.S’nin öldüğünden emin olan S.S, G.S’nin cesedini Eyüp TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü çıkışında, yol kenarındaki kanala attı.

Daha sonra hastaneye döndü. Tedavisi biten çocuklarını aldı ve babasının evine gitti. Babasına, “Ben G’yi öldürdüm” dedi. Taksi şoförlüğü yapan baba, oğlunu taksiye bindirerek Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirdi. Oğlu S.S’yi, Cinayet Büro Amirliği’ne teslim etti. S.S, emniyette, “Barışma teklifimi kabul etmedi. Kavga ettik. Teklifimi kabul etmeyince bıçakladım” dedi. G.S’nin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, G.S’nin öldürülmesinin İstanbul’da yeni yılın ilk cinayeti olduğunu belirtti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı