Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kutlamalara kavga gölgesi

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ankara'da iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.

Ankara'da Çankaya Kuleli sokakta bir eğlence merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktı. Grubun, kavgası sokakta da devam etti.

Aldığı darbeler sonucu bayılan ve bir süre ambulans bekleyen Selim Saygı'nın kız arkadaşı şoka girdi. Genç kadını, olayı görerek polis ve sağlık ekiplerine haber veren gazeteciler sakinleştirmeye çalıştı.

Filistin ile Kuleli sokakta devam eden kavgada, Metin Yıldırım ile Ahmet Pek, silahla bacaklarından vurularak, henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi de darp edilerek yaralandı.

Yaralılar, Saygı, Yıldırım, Pek ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Numune, İbn-i Sina ile Hacettepe hastanelerine kaldırıldı.

Kavganın başladığı eğlence merkezine giderek inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı